Sunday, 29 April 2012

azam . 30 of april post ♥


haii. assalamualaikum.
seminggu aku hilang . rindu aku tak ? K merepek . HAHA . ehh, isn't 30 of april already ? woahhh. cptnyaaaa ;3 . gmbr cake tue miza yg cari kan . credit to her . anyway hari nie birthday azam. aku berjaya wish dia dekat hp dan efbee tepat jam 12 . dekat twitter lambt 30 minit . HAHAHAHA tapi yg menyedihkan miza wish azam deluan dari aku  . miza main tipu . dia wish azam sbelum jam 12 . bhahaha . nevermind, azam belum tdur . dia tunggu wish dari aku rupanyaaa ;O omaigaddd. ily syggg.

secondly, aku mahu minta maaf dgn org yg birthday hari niee . aku tak dpt wish . sbb aku dah janji hari nie cuma azam yg dpt wish dari aku . awwww. HAHA . aku jahat . baik remove aku cpt . woahhahaha . 

aku dah janji nak celebrate birthday dia besok dkt school . aku akan turun pagi . wehh, pasal hadiah dia kann. aku tak tahu nak belikan dia apa . Eh tapi aku dah beli . HAHA. dan aku tak tahu kalau dia suka . ughhhh . takutnyaaa. aku tak tahu lah test org lelaki . hope dia suka lahhh . 

lastly, better aku pergi tdur . sbb azam pun dah tdur lepas aku bobokkan dia dgn lagu 'happy birthday' . 
HAHAHA kbyeeee ;p