Sunday, 15 April 2012

marry the night.


haiii. assalamualaikum. 
brapa lama dah aku tak update blog ya? haha. seriously busy. Aku dah lama nak update tapi.... aku kecewa . duhhh, sangatt . nie semua sbb one direction aku di ambil . sedihhh T__T . walaupun aku tahu yg aku nie sepatutnya sedar ramai lagi yg minat OD kat luar sana . tapi ntah lah, maybe aku takkan sedih kalau org yg aku tak knal minat dorang. tapi, bukan untuk org yg aku knal. really soryyy . aku mmang tak sukaaaa. and now aku beralih ke greyson balik. yeap, i really love eu greyson . and bye one direction . k *crying*

Kelmarin kan aku dtg school sbb ada practise untuk pameran sains tue . honestly, aku sangat sangat sangat tak suka bila berkumpul dgn org ramai . bukan sombong tapi, aku rasa rendah diri. tersangat ! aku malu . ntah sbb apa. mugkin aku tak hebat mcm dorang. yeah, yg tue betul . k *turn head*. haha . apa lagi dgn budak kelas pandai nie . sgt rasa mcm diri niee hinaaaaaa -..-

Haihhh. aku sangat tak sangka awi rafael keluar smlm. gahh, bencinyaaa. percaya tak aku minat diaa? haha. aku suka suara dia. tapi apa boleh buat dia dah terkeluar sbb ramai yg tak undi dia. alah, manusia zaman skrg nak tgok rupa paras jea kannn? idk. mugkin rezeki dia di luar sana.

Hello, aku tgok melodi tadi. aku dgar greyson nak dtg malaysia buat perform lagi. ya allah, gembiranyaaaa. aku nak pergi sanaaaaa. akak pleaseeeeee. buy me one ticket T___T . i hope greyson dtg sabahhhh . aminnnn~

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.