Sunday, 27 May 2012

cute vitch .



Assalamualaikum . lari ke blog sbb twitter and efbee bosan . but then bila aku pergi blog , rupanya sama ja pun . semua bosan . lol -...- holiday aku sangat boring . ahhh aku tak tahu mcm mna boleh bertahan selama 2 minggu kalau mcm nie ? omyyy . tolonglahhh . someone give me idea to do with my sucks holiday . jumpa boyfren ? how about hang with friends ? let me , errrr go to KK ? hmmm nice idea . i miss KK btw . ehhh wait . what about ticket ? do i have money to buy ? No ? ahhhhhh *pegsan* . so ? ohyeahh let me die in this home .

Aku sudah merancang maw beli apa cuti nie if di bagi duit . aku maw new hair . alah, mcm adira tue . winkwink ;) aku maw beli cheetah and jersi baru . wrna pink . ohyeaahhh aku maw beli rantai huruf A . pastu aku maw beli kasut jazz star wrna kelabu. ya allah, happynya membayangkan semua tue ! lagi happy kalau semua nie beli di KK ! KK ? woooo, aku maw beli gelang lah . wahh , style yg lain pulak . style yg mcm mna ehhh ? ahah, style yg rock2 ckit lah coz gelang yg aku beli dekat asia city hari tu ada dkt fanika . whahaha . memalukan .  then, aku maw beli beg sekolah . hm tak jadi lah . aku maw beli baju baru lah . 

Haha banyak sgt angan angan aku . takut tak tercapai nanti aku juga yg menangis . nevermind, i miss you andi azamuddin andi anwar & nurfahanis riddewan . happy holiday from me ! ;)

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.