Sunday, 13 May 2012

new skin


i'm craving for some cheese cake now . just a cheese 100 % . no mix !

haii dan assalamualamualaikum.
lama tak update . makin banyak cerita yg aku pendam dan akhirnya cerita tue makin pudar dlam ingatan aku . ohmyyyy ;O aku tak mahu kehilangan walau sekecil mana pun story tue ! so, aku mesti update sblum lupa lagi -..- aku guna skin baru , yeyy, aku sukaaaa . tapi aku tak tahu lagu aku ada atau takda . sbb sound laptop aku ada masalah sikit . HAHA K memalukan .

1.2 ; yesterday, kami menang dalam satu competition, bicara berirama . woahhh happynyaaa time tu . ada yg menangis, teriak, bepeluk . akuu ? mesti lah terharu juga kan . adalah peluk2 kwn juga sikit . bhahaha . siapa yg tak happy weh ? penat tue berlatih . sedangkan time tue kami exam . kira berbaloi lah juga kann ;) tomorrow, insyaAllah kami mahu buat persembahan dkat agaseh . ehhh kejap , aku berdebar wehh, berdebar . maluuuu ! harap tak jadi . hukhuk . 

1.3 ; minggu exam dah hbis . so, ini boleh dikatakan freedom untuk aku lah juga . aku boleh online mcm biasa, main main, tidur, makan dan merepek . HAHA . mcm skrg niee . aku pun tak faham dgn diri aku nie . tiada usaha langsung maw berjaya . janji manis ja maw straight A konon . Hakhak . tapi aku promise, aku akan study bgus2 . aku akan jadi muslimah yg berguna satu hari nanti . insyaAllah . 

1.4 ; relationship aku dgn Mr. AA sekejap oke, kejap tak oke . ahhh, tue perkara biasa lahh . stiap minggu mesti ada ja yg kami gaduh . tapi akan bebaik lpas tue . HAHA . mmang crazy relay . jumaat baru baru ni, mmang teruk juga lah kami gaduh . tapi dia oke . dia akan pujuk aku . thats why i love him ;3 from a million girl, you choose me .