Monday, 28 May 2012

Stop.



Oke fine . otak aku tak boleh berfikir skrg . dia ter-stuck . ughhhhh. tak tahu maw ckp apa skrg tapii tak tahu maw mengadu dengan siapa pulak . errr anda tak faham ? ee aku lagi tak faham dgn diri aku sendiri . apa aku rasa sekarang nie ? why my heart like thiss ?! eee tak sukaaaaaa. actly sbnrnya aku mcm , mcm, mcm ahhh. jatuh cinta . ahhh tidak . aku aku bukan maksudkan tuh . ahhhh ya allah . you know, first time aku kenal dia dkt twitter . believe or not, dia nie senior aku . budak form 6 dkt skolah aku . gila K aku gila memang aku gila .  first2 tuh aku kenal dkt twitter then add dia d efbee pastu jumpa dia masa hari guru hari tuh . you know, first time aku nmpk dia aku rasa mcm... errr .. err .. aku tak tahu . tapi lain. aku janggal . bila nampak name tag dia lagi . ahhhh dlm hati 'inilah dekat twitter tuh, ya allah!' aku malu dan tak tahu knp susah betul maw kasi lari kepala ni dari tgok mukanya. haha seriously aku mcm nmpk artis . K lawak . lepas dari hari guru tu aku asyik fikir dia and say ' haha . dia crush baru aku' . hari demi hari aku makin rapat dgn dia dan sekarang... aku rasaaaa, lainn . lainnn ahhh lainn sgt . bila chat dgn dia rasa mcm tue bukan dia yg aku kenal dulu . rasa mcm ee susah maw ckp . K harap kamu faham . sbrnyaa aku tak mahu dan tak suka begini . sbb aku ada azam . aku sudah janji setia dgn dia . so, understand pleaseeeee :'(

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.