Monday, 28 May 2012

tak sangka ! ;O



ya allah ! aku sudah tak sabar maw cerita . apa apa pun di dahului dgn salam dulu . apa khbar semua ? hope sihat k ;* before that, kepada org yg mengenali diri ini, sila jgn baca post ini . Thank you so much . sbb aku tak suka dan mula tak percaya dgn org yg ada di sekililing aku sekarang . understand ? lol .

firstly, aku memang tak sangka mcm mna budak ayam KFC tuh boleh ckp pekara yg aku tak sangka pun akan di cakap . K aku tahu kamu tak faham . tapi aku memang terkejut . sangat . Bila dia cakap dia setia dgn perempuan tuh . Eh dorang couple ka ehhh ? aduhh . pleaseee. tolonglah , mulut aku takkan tertutup dari melopong kalau dorang couple. tapi kan lelaki nie memang meng-heran-kan lah . semua perempuan dia suka . hari tuh perempuan lain . skrg lain lagi . Eh pening aku . mesti dia playboy kan ? *angkat kening sblah* ouhh not my bisnes .

secondly, fasal crush aku . alahhh yg dekat efbee tuh . eee si amirul asyraf bhaaa. aduhh nama dia sak pun aku boleh cair dengar . dia upload gmbr dekat efbee tadi . ohmyy hensemnyaaa -.- . K acap, sila terasa yee . saya peminat setia awak . K yang lain dipersilakan muntah okayy . one more, si budak comel amil tuhh . aku aku aku eeeee tak jadi lah nak cerita pasal diaaa ;p

lastly, aku mesti buat practise maths tue skrg sblum kakak aku dtg . kbyeee ;* Eh kejap . hye andi azamuddin andi anwar ! kau rindu aku tak ? aku rindu kau lah . kenapa kau tak online ? hm k lah . miss you bucuk bucuk  ! haha K aku melebih . bye .


No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.