Sunday, 10 June 2012

greyson back ;


Hyeee. esok skolah. *clap hands*  mesti semua org busy iron baju, buat homework but ada yg still online. watlek peace brooo. HAHAHA. mcm akuuu -,- ada pula yg busy updated kat facebook, mention kat twitter, create post di blog, cari gmbr 'hate school' dkt tumblr. kan kan ? Eh apa aku merepek nie. lol. aku lupa maw ckp apa lahhh. adek aku kacau aku tadi. ouhhh sh*t ! errrr actually aku belum siap homework lagi. eh wait aku tak tahu pun ada homework or takda. muahahaha. seriously takda mood maw pergi skolah esok. sbb sbb sbb , aku aku aku takda barang baruuu. mesti kwan2 aku ada barang baru kann. excited maw pi skolah. ahhh jealous. *turn heads* aku pokai holiday nie. bankrap. dapat beli seluar sukan baru jaaa. kesiannn. sebak dada dibuatnyaa. *tangan di dada mata ke atas* HAHA K lebih2. actually penggal dua nie mesti lebih serius blajar lagi sbb PMR dah nak dekat ;O *pengsan*

Hello girl yg di luar sana ! *tunding jari* nampak tak picture kat atas tuh ? nampak tak perkataan  'greyson chance' ? hahh, tulah husband, boypreng, ex dan besfwen akuuu. haha. time kecik dulu2 kami main masak2 sama2. ouhh jelesss? watlek peace lahhh. mumyy dia pun dah jodohkan kami duaaa. haha. so, don't take them from me laahhh. *kenyit mata* hahaa apa aku mengarut niee ? fyi, aku nak ckp, aku jatuh cinta dgn budak nie skali laagii -..- hohoho. sangat sangat syg dgn diaaaaa. *peluk bantal* eh aku guna skin aku yg dulu balik lahhh. HAHA kbyeee.

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.