Saturday, 16 June 2012

fight #



hai. mood aku rosak. hari nie shit day eva. HAHAHA. guess what ? i'm fighting AGAIN ? errrr boleh lah di katakan . perasaan ? sgt menyakitkan. lucu pun ada juga. sbb org yg aku pi marah2 and salah faham tuh cousin boyfiee aku. K HAHAHA. yg comelnya azam pun ndataw tuh cousin dia. ahh aku sudah suruh check manataw tue kwn lama diaaa. haiyaaa. azam pun main maki ja lah. bhahahaha. Ok stop. its not funny. ahhhhh ! you know what means of  'backstabber' ? atau yg lebih comel, KAWAN MAKAN KAWAN. aku tak tahu lah  life dia tue. aku pun tak faham . but nevermind not my bisnes. kau dah lah busybody, pengkhianat lagi. ya allah, memang lah kau nie kann.

secondly, aku rindu anis dgn nurdiah. semua yg dorang ckp about that girl betul2 belaka. Hoho. i've should trust them dari awal lagi. and for people di luar sana. tolong jauhkan diri dari dia. K aku mengarut. aku rindu weh maw mengadu dgn nurdiah semua problem aku. dan cuma dia yg faham. hati aku sgt lah lembut. senang marah senang minta maaf. whats wrong with me? aku sudah buang tabiat itu. but dia dtg balik. i hate! ego aku langsung takda. hai new skin. comels kann ? haha. aku nda bnyk bwt perubahan untuk skin nie. sory for the owner. i have no mood. kbye ! nice dream ;3

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.