Friday, 1 June 2012

#June post.



hyeee and assalamualaikum June.
woaahhh . rasa mcm baru ja May dtg. pejam celik pejam celik , May pergi and June coming. Haha. thats mean, my PMR nda lama maw dtg sudah. OMG OMG OMG ! aku belum bersedia okay. selama cuti nie, kerja aku online tidur online tidur online tidur. sampai makan pun lupa, mandi pun tak basah. K aku lebih-lebih. HAHA. Aku baru ja habis tengok super spontan tadi. aku vote zizan dari dulu . and omaigod omaigod omaigod dia menang. K aku bangga . sangat bangga. fyi, aku dengan azam berlawan taw . aku vote zizan and dia johan. but lastly, see? HAHA. aku menang, aku menang ! yes yes ! for azam, tak payahlah maw bertanding dgn aku wehh. hari tuhh aku vote osbon and kau boboi. see, osbon juga yg menang. muahahaha. maybe nasib aku memang selalu bertuah kot. well well ;p . Weh boringnya hidup aku. anis di rumah cousin dia. so, maw hangout dengan azam pun tak boleh. sbb takda aniss. eee . i mish azam so much you know. My life is such O.V.E.R. btw aku baru habis download lagu wild ones and oh darling. nie semua punca dari azam. kalau bukan dia yg promote lagu tue dgn aku , aku takkan download punyalah. hahha. nasib kau boyfren aku taw. penat tunggu tadi lagu tuh hbis download. Gah. ermmm, aku rasa sampai sini ja lah. then, goodbye. better go to sleep coz now is 2 am. kbyeeee ;]

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.