Tuesday, 19 June 2012

Life must go on ;



insecure ?
yeah its me. hidup aku tak menentu. aww 'yang comelnya' musuh aku makin banyak. Hahaha. that word. remember me for someone. someone that not my friends amymore. miss her? ahaha. no lah -,- hidup aku bergantung dgn azam. cuma azam yg bagi semangat dekat aku supaya ignore all people says. and try to be a better person yg tidak kuat marah or cepat terasa. gosh i can't let go of that. huhhhhh -..-' but honestly aku rasa mcm bosan. mcm mcm ahhh cuma aku dan azam yg tahu. i know i know ramai org stalk aku skg dan aku tak boleh ckp lebih. gosip aku panas. hell yeahh. tunggu dia cool sikit. lagipun aku ada tempat letak secret yg lebih private dari nie. twitter ? no. someone unfollow me. THANK YOU. feel safe now ? -,- from this day, aku sudah takda crush. nangis? haha tidaklah. aku lepaskan dgn hati yg rela. walaupun dari dia lah aku knal erti crush -..-' bhahaha. aku cuma rasa perlu tumpukan perhatian dgn azam skrg. coz our relay makin teruk. gah, shut up iema. errr someone tengok aku mcm lain. hey you just fight with my friends. not me dan aku tak tahu menahu pun pasal tuh. get it ? you are stil my friends 

Hello, skrg musim sukan di sekolah kami. ee bencinya. but guess what ? aku maw ikut kawad kaki ? hahaha gila. habislah hitam nie kan ? tapi nie kan tahun terakhir aku di sekolah tuh ? kalau jadi aku pindah, kalau tak jadi aku pindah juga ! Hahaha. so aku maw ada pengalaman lah sikit sblum pindah tuh. ouhh ya cerita pasal pindah nie kan. kakak aku memang dah cadang sruh aku tgal dgn dia. first tuh aku mahu tapi lama2 aku rasa aku makin syg azam lah. Hahaha. tapi sejak kejadian hari sabtu lepas, aku rasa maw pindah balik. lol fool me. actly mesti aku rindu kawan2 aku kan ? ouhouh sedihnyaaaa. but nevermind, aku mesti tidur sekarang. kbye.




No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.