Monday, 16 July 2012

beby i'm so lonely#


Assalamualaikum to all muslim in this world. ndak lama lagi kita akan menyambut bulan ramadhan. mesti semua org tak sabar. eh yaka? luls. hey dah lama tak update blog kans. huhu. minguu depan sudah puasa dan my family berancang maw menjual -,- semenjak kebelakangan nie aku minat kpop lah. omgomgomgomgomgomg. idk why ._. tapi bila nmpk ukiss menari dan dgr suara 2ne1. astagaaaa amazing habis *speechless* omgeee kevin woo you are mine. #take a note. malam nie aku chat dgn gugirl yg boyfie aku rapat dulu. rasa mcm lain. well aku dan boyfie aku kan takda communicate. coz aku takda sim. ahhh tak sedap hati. mana lah tahu dia pasang satu lagi. sapa lah tahu kannn. aaaaaaaaaaa ;-;

Banyak benda yg tak sepatutnya terjadi dlm minggu nie. aku selalu nmpk bitch tue di skolah. hari tu kwn aku kata dia ada tengok kami. HAHAHHAHA. hate but keep looking at me? lol seriously ? kebodohan. dan dia hide semua post2 dia dari aku. motif apa ? buekkksss bagus aku remove. hahaha. how will her react nanti ? ;o ada ku kesah. err oke. nyte ;3

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.