Sunday, 29 July 2012

Kiss me beby i must stay here day by day ∞



123; Assalamualaikum guise. ndak tau knp tiba2 rasa rindu mau update dekat blog padahal baru sak tadi petang hacked blog si rabiah . ngehehe . it just like less than one week before trials PMR is coming omgggg *die*. dup dap dup dap bedebar aku. time puasa2 mcm nie juga kan kau mau dtg? ee org dalam mood raya bha nie ahhh. astaga aku sepatutnya di depan buku bha skrg ni ataupun mungkin tidur untuk simpan tenaga esok. mesti esok semua kawan2 aku busy studyy. aku? ee takutnyaaaa. takut tapi ndak mau belajar. bha paling lah -,- actly aku janji insyaAllah mulai esok aku akan study bgus2 or maybe make extra study in this week and stop online for a while. yes wajib -___- aku bukan pandai sgt pun. sudah la maths tunggang tebalik. aku mau teacher bwt kelas tambahan ! aku mauuuu ! ndak mau gagal lagi bhaaa. K stop.
 
456; another one, twitter aku yg dulu tu kena hacked. pswd dia di tukar oleh si hackers tersayang adsjfhjfhsdlasjklm *aku taknak mecarut bulan puasa ni* tapi aku malas maw hebohkan twitter aku kena hacked. nanti dorang ckp 'padan muka!' hihi. beberapa hari kemudian, aku bwt yg baru. tapi yg baru tue aku tak bagitaw org kecuali azam . aku pun follow org yg ndak knal aku sak. but tadi ntah kenapa dan entah bagaimana aku tiba2 pigi follow org bnyk2 sampai mencecah 600+ haha. K aku bukan batak followers yeah. aku cuma suka bila TL meriahhh *bom sana bom sini* maklumla raya pun dah dekat kan. mestilah friendly sikit. bertegur-teguran, bermaaf-maafan. ececeh ^__^v dan smpai skrg follower request aku pun ndak berhenti. omg how sweet ;_; 

789; aku mau tutup akaun weheartit aku . sumpah rimaasss. lagipun jelek juga. tapi aku ndaktau mcm mana maw tutup. someone help me ? ;3 and aku skrg dlam dilema maw bwt flavors ka tidak. em.

101; okee laaa. i must go. maybe i will rarely online. Goodnight peeps. xoxo's :) suddenly i miss you andi azamuddin. wish you were here ;(

No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.