Saturday, 4 August 2012

Happy anniversary andi azamuddin andi anwar andi ariffin



Peace be upon to you guise. anniversary aku hari nie. say congrats to me. ngehehehe. iloveyou azam anwar. walaupun kau bwt hal semalam. grrrrrr. kau tau kan aku syg kau sgt? that's why aku susah nak lepaskan kau dan takkan lepaskan kau. also ndak peduli apa org bodoh di luar ckp pasal kita. thanks for de wish tepat jam 12. i really terharuuu. hope kita kekal smpai mati. hahaha k ganashh. ingat tak nama anak kita ? andi akhil, andi aidil, andi amir, andi aiesyah, andi assyidatul and andi anisyah ? hahaha. wowoowowo banyaknyaaa ;o aku yg suggest. sbb aku suka anak ramai. muahaha bukan apa, at least ada juga yg doakan kita bila meninggal nanti. eh touching lah pulak *tsktsktsk* nevermind, i lurf eu papa..

Trials PMR aku tinggal 2 hari lagi. omaigadd. *aku dah boring cerita pasal trials* hahaha. idk why tapi aku mula suka dgn hello kitty ;3 auwwww. budak kitty tue comel okee. mcm aku. eh ! haha. tiba-tiba pulak datul bawa masuk aku group dia. 'hello hello' group. haha and semua tu pasal si kitty niew. aku pun apa lagi. masuk je la. sapa mau rugi kan. lewls. cerita pasal budak sorang nie. baru ja tadi petang aku tukar about me aku kat FB, dia sudah terasa dan dia puwn tukar juga info dia. hahaha puihhhh ! woi, cukup2 lah aku remove kau. jgn lah mau panjangkan hal ni lagi eh backstabber. hahaha talam dua muka. cerita pasal crush pulak . astaga punya jelek gmbr aku yg dia snap tu. sebijik mcm macik yg menjual dekat bazar ramadhan tu. lewls. tapi bangga sikit lah ada org uploadkan. bhahaha. oemgeee and nama aku ada di blog dia. k aku popular. makaseh noldin.


Okeey rasanya tiada sudah maw di bahaskan. just hepi anniversary for me and si udin. hihi. kbye ! ;3


No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.