Monday, 19 November 2012

Forgive and forget so easily so I don't feel like evil.

 

Assalamualaikum and annyeonghaseyo

Hello blogger. sudah lama rasanya ndak merapuh. post blog tu ada juga la. kalau tak silap minggu lepas. holiday is so busy, not boring. k hahahaha. i mean holiday this year sangat bermanfaat not like last year what i do just online, eat sleep and sleep again. wuuu. believe it or not aku jadi teacher maths hahahahahahahahahahahhaha k. semuanya memang tak di jangka dan tak pernah menjangka. wah! ceritanya mcm ni, my aunty minta tolong lah ajarkan anak dia maths sblum anak dia tu msuk form 1. hahaha. rasa nak tersembur segala liur-liur yg ada. aku bukannya pandai maths sgt pun. bha kira dua kali lima ja la dgn anak dia tu. eh no! I lebih pandai sikit kuikui. so aku pun ajar dia la basic bab form one tu kan. alhamdulillah dia faham juga. aku harap apa aku ajar dekat dia dapat tolong dia berjaya di masa hadapan kelak. ececeh skema punya ayat. hahahahaha.

So andi aiman dapat keputusan upsr dia wah congrats ya dik! ;D blajar lebih-lebih lagi. jgn nakal-nakal bila masuk form one nanti. aiseh haha. then andi anasz tgah struggle for his spm pulak. wew gud luck bro! wish u de bestt ;) ndak lupa juga andi azamuddin yg tgah menunggu keputusan pmr dia bulan depan. nananana sama lah kita tu haha. tapi time result keluar kau di indon kan? k -_- and.... hey azam. aku rindu kau la. bila last kita jumpa tu? haha minggu lepas kannn. kau bagi kfc dekat aku aww. sangat terharu. thanks love. harap kau sihat ja. sbb kebelakangan ni kau selalu sakit kan. haih kesian kau. takpa, aku ada. kehkehkeh. btw kita makin jauh kan ;3

Hi backstabber. Did u stalk me? hahahahahaha. fakers fakers~ kau nak apa lagi ni? aku tak kacau hidup kau pun. aku copy kau? hahahaha kau perasan sak bha. ok, kau ckp aku copy kau 'boo' tu kan. aku ubah. so kau nak apa lagi? semua apa yg kau kata aku copy kau semua aku ubah. ckup lah weh. aku takda masa ._. k hancurkan mood betul lah dia ni.


Holiday is too fast and suddenly feel like missing you lah friends. we were laughing together.. bila kerja sekolah tak siap, senang ja kasi tiru and... kita sama-sama benci cikgu yg sama! hahahaha. bila olok cikgu tu mesti semua support. wow we all have fun! :') tak lupa juga mcm mana takutnya bila time pmr. hahaha semua muka ke bawah and baru sedar nak minta maaf dgn cikgu. k masih ingat bila exam apa isyarat di guna? hahahahahaha. uwaaaaaaa miss u lah budak KAA. fuhhhhh. *lap hingus* bila dapat jumpa lagi ehh? -____-