Friday, 23 November 2012

because beybi your love is so impress ♂



Assalamualaikum and annyeonghasayo beauty chingu

hi its almost only 7 days before my birthday. and all my boyfriend and girlfriend semua merancang itu ini. wah rasa sangat di hargai. u know what, rasa di syg sgt. wew ahahahaha *-* nway gmbr yg di atas tu comel kan? hahahahahahaha. kalau anda ckp tak comel, sila keluar.*nada serius* kehkehkehkeh. kerana my friends rancang itu ini, terus ndak sabar bha. ada lagi yg pergi wish awal-awal sudah. hahahaha k. ni aku suka ni. family pun mcm murah hati ja maw bagi something bday nanti. woahhh harap berjalan dgn lancar. amin. i just can't wait fuhhh ;-;

daddy baru ja balik dari naik mekah. dia naik haji tahun ni. alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.  daddy bawa ole-ole! hehehehehe. daddy belikan saya cincin, tudung and gelang. daddy mcm tau ja saya suka emas. hope daddy ada doakan keputusan pmr saya di sana. aminn. em rasa mcm maw update blog hari-hari lah. tapi penyakit malas ni makin teruk. btw tadi ada org tnya pasal kakak tu. em serius ndak rasa bedendam pulak bha dgn diorang semua. tapi ndak tau pulak rupanya heboh juga pasal kami bergaduh hari tu. haih.

sbnrnya takut bha ni maw masuk form 4. mesti tmbah susah kan ugh. hope dapat  pindah sekolah. tolonglah aku rela ndak sekolah daripada sekolah sana. eh apa aku ckp ni hahahaha. jeles nmpk org lain pndah jauh-jauh. ceh ada lagi masuk smv. bah aku ni ndak tau lagi mau ambik aliran apa. actly mau jadi nurse bha ni. ntah la. ada satu sis ni ckp 'pilihan pertama lebih baik dari pilihan kedua' em kalau kamurang tnya pilihan pertama aku apa, mesti lah pelancongan. haih tapi family ndak mau. k malas mau bahas. impian maw bahagiakan family ja ni. bai -,-