Thursday, 13 December 2012

Harimau Malaya Tewas Bermaruah.




Assalamualaikum. Hi Malaysian. Harimau Malaya tewas oleh Gajah Putih semalam. Tapi ia tidak bermaksud kita lemah or anything. Kalah dan menang adalah adat dalam pertandingan. But, *please highlight this* Thailand play without discipline. Di tambah lagi dgn 'blind referee'. I begging you, admit it! Aku nampak. Aku nampak pemain Thailand tu tolak Fadhli. How rude. Then pengadil tu terus bagi kad merah tanpa siasat. Sebagai pengadil, kau tak boleh sesuka hati  bagi kad merah dan nak tnya, kau makan rasuah kerrr? Gah hahahaha. Teruk lah kau. Cis time muka Farizal kena sepak tu kau tak kisah pulak kan? Nice. To Thailand players, please show some your respect and manners to us. Kami Malaysia, penuh dgn adab. Kami bermain secara sihat. Bukan main tolak, tendang sembarang. Btw I really respect dgn Farizal. Walaupun muka di tendang oleh pemain Thailand yg agak kurang sopan, dia sanggup tahan bola. Baju dia pun kotor. Dari muka nampak sgt dia berjuang untuk Harimau Malaya. Tapi apa boleh buat, nasib tidak menyebelahi kita. Mungkin ada hikmah di sebalik kekalahan ini. Pemain Harimau Malaya sudah berusaha dgn gigih dan air mata Fadhli menjadi bukti. Btw congrats to Thailand! Sorry for my bad words. Oh ya, Singapore, tolong menang. Kalau boleh, tendang ja muka goalkeeper Thailand tu mcm mana diorang tendang muka Farizal. Hahahaha sumpah lawak. Kalau menang pun jgn lah terlampau emosional kan. Jgn lah tamak sgt. Tolonglah. Okey aku rasa aku boleh gila dgn bola ni hahahahaha. Menambahkan dosa tau. Aku baru ja nak bertaubat. Eh btw aku ada baca buku pasal 'Membongkar rahsia Dajjal'. Best! Maybe you guys must try it! One more, picture di atas tu lawa kan? Hahahaha dapat dari kak Faqihah Husni ka tak silap. Fyi walaupun Gajah dah pijak Harimau, tapi Harimau sudah membaham Garuda. No need to sad. hihihi. I still proud to be Malaysian! My daddy kata 'Memanglah pengadil tidak adil sbb diorang manusia biasa bukan tuhan. Maybe dia tak nampak masa pemain Thailand tolak pemain Malaysia'. Hahahaha okey aku kena ceramah sbb bash Thailand di rumah dari semalam hingga ke pagi. Okey bye. Jgn sedih Malaysian! Kita tetap pemenangnya! :D

 Aku paling benci lah org ambil makanan aku tanpa izin tau. Itu kira mencuri namanya. Lagi-lagi kalau dia curi tu coklat. Omg I kill you!



No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.