Monday, 17 December 2012

New Skin.



Fuh akhirnya siap juga blog bertuah ni! *lap keringat* simple right? Ya I know. Hahahaha memang sengaja bwt simple ja cause malas maw bwt section 'about me' sbnrnya hahahahahaha. I mean iyala bwt apa juga about tu kan. Kalau diorang mau kenal kita sangat, add la kat Facebook ka, follow di Twitter ka atau lebih senang tnya ja di Ask.fm. Dah bagi link pun. Hahahaha tapi jgn tanya bnda mengarut sudah. Okey tu bukan tujuan asal sbnrnya. Tujuan asalnya adalah ingin meminta sedikit pujian sbb aku rasa blog aku comel apa. Hahahaha kan. Ada salji, burung biru and so on. Ha kau ada? Konpom ada juga kan? Yay kita se-geng! Tapi.. tapi.. link friends terpadam!! Ahhh aku sudah kumpul bnyk tu weh. Aku dah exchange link dgn ramai org. Weh kamurang, aku minta maaf sgt2 ya. Time aku tgah edit blog bertuah ni, tiba-tiba ja elektrik mati. So semua tu terpadam! Tsk. Ndak langsung ada niat untuk remove kamurang. Ndakpa, padam ja link aku tu. Haih. I really really sorry. Btw aku lose contact dgn satu budak ni. Alah budak kecik tu. Sapa namanya tu ya. Andi Azamuddin tak silap. Ececeh ahaha. Dia menghilang selama 2 hari. Gila tak rindu. Fuh. Nasib dia sudah mention tadi pagi di twitter. Dapat la leraikan rindu kejap. Eh kau, pstt! Ha kau la. Sini kejap. Sini.. eh nak ke mana tu? Alah sini la kejap aku nak bagitau sesuatu ni. Aku belum mandi lagi ni. Hahahaha thats all. Okey bai. Beri komen sikit pasal skin baru ni. Assalamualaikum.

Aku rasa kalau bahagian untuk tekan older post tu cacat la. hahahaha serius. tapi ni la skin idaman aku dari dulu. akhirnya dapat juga buat hasil dari usaha sndri. tapi ntah la bila pandai letak music. balik2 dari youtube.


No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.