Wednesday, 1 May 2013

Saranghae May.

Semalam boyfie tetiba cakap pasal blog aku. Eh terkejut juga hahaha. As I know, dia ni orangnya tak care sangat dengan laman sosial ni. Tu pun aku yang paksa dia jenguk Twitter aku. Hahahaha. And he was like 'rancaknya dekat Twitter' lololololo. Dia pun komen lah pasal blog aku, dia kata best juga ceramah cinta aku kasi. Pasal crush tu. Eleh dia suka part crush sebab dia dulu crush aku lettew. Haha. Post tu sudah bebulan, baru semalam kau baca. Sobs sobs. After dia bangkitkan cerita pasal blog, then I terus terfikir why not I post something kan. So... here I am. Atas hasutan si boyfie and Adzmin. K sayang mereka hahaha.

Sudah seminggu lebih exam. Disebabkan pertama kali menghadapi exam yang begitu panjang, aku pun demam. Okay :( 9 paper to go. Ahhh. Siapa tahan 3 minggu exam. Rasa urat saraf ni mau putus pun ada. I can say, minggu depan exam lagi *clap hands*. Siapa sangka aku jawab paper dengan hingus yang ditarik2. Hahahahha. Mohon maaf saja la dengan orang yang duduk sebelah aku tu. Terutamanya mamat hensem tu hehe. Konpom I kena reject dah lepas dia tau betapa pengotornya aku. Hahaha. Wish me luck guys.

20 April 2013.
This is the last day me and friends meet our genius, pretty and kind bestiee. She is Nuredahtul Faezan. It was a sad day for us. Ahhh. She will go to MRSM Sandakan & for sure nobody can teach me especially subject Addmaths ;3 Eh speaking pulak haha. Tapi memang sedih yuolllsss. Untuk menunjukkan betapa sedihnya kami itu, so kami hang out together-gether! :D Snap banyak-banyak sampai kan orang dekat Sugarbun tu was like 'eh jakun sangat la diorang ni.' Hahaha. Fyi, nuredahtul ni kami biasanya panggil 'datod' ja. Hahaha. Apa pasal nama dia pelik? Sebab kami memang peliks. The moment bila mom dia call and kata dia mesti balik cuhs mesti beli keperluan dia dekat asrama tu kan. Then kami pun peluk2 cium2 dia.. konon macam itu kali terakhir la sudah kan. After berkasih-sayang dgn dia and bagi lambaian terakhir.... mom dia pun kata, 'eh mari lah ikut sekali beli barang kan.' so kami pun.. Ya ampun! Cubalah aunty bagitau awal2, tak perlu lah kami berdrama lebih sangat tadi hahaha. So kami pun pergi servay cari barang sama2.

Disebalik kemeriahan yang kami rasakan, ada bad thing happened. Apa lagi kalau bukan gambar kami dekat camera datodd tu TERPADAM KENA VIRUS! Ahhhh geramnyaaa. Ini semua disebabkan kedai gambar tu. Boleh pulak dia tak check virus di komputer dia sebelum cucuk memory camera tu. Ingatkan nak cuci satu gambar the best untuk datod bawa pergi mrsm nanti.. kot kot dia rindu kami kan.. tapi di sebabkan satu gambar hendak di cuci, sejuta gambar yg lain hilang. Oh mannn... betapa bencinya dengan abang2 dekat kedai gambar tu. Okay hate you! Nasib baik ada juga begambar sikit guna hp Anis. Macam biasa, camera360 memainkan peranan. Haha.


















So I hope persahabatan tidak berakhir di sini. I got so many memories with you guys. I'm strongly sure I will miss all of you. Even though we're not closer anymore, I know it just because of time and place. Ahaksss.













No comments:

Post a Comment

Lots of love from me.